Digitaal formulier - Aanvragen van de personenauto-/motortoegang

Om te voorkomen dat jezelf of jullie medewerkers per 15 juli 2023 voor een dichte slagboom staan, kun je vanaf nu het digitale formulier gebruiken voor het aanvragen van de personenauto-/motortoegang. Gebruik hiervoor de volgende link:

Formulier voor Shell medewerkers: Aanvraag Auto/Motor toegang Moerdijk voor Shell Medewerkers (office.com)

Formulier voor Contractor medewerkers:
Aanvraag Auto/Motor toegang Moerdijk voor Contractors (office.com)

Bij het aanvragen voor Shell medewerkers zal worden gevraagd om een bijlage mee te sturen. Voor motortoegang een kentekenbewijs op naam, voor toegang om medische reden een verklaring van een arts (deze zal omwille van privacy alleen inzichtelijk zijn voor afdeling Health) of een verklaring van de leidinggevende met uitleg voor de reden bijv. in verband met vervoer van apparatuur.

Zodra de aanvraag is behandeld, zul je een terugkoppeling ontvangen. Bij een positief besluit is de parkeerkaart af te halen bij de receptie.

Bij het aanvragen voor contractor medewerkers zal worden gevraagd om een reden op te geven. Daarnaast vragen we om de bijlage apart te sturen naar KLU-verkeermoerdijk@shell.com.Voor motortoegang een kentekenbewijs op naam, voor toegang om medische reden een verklaring van een arts waarin de arts aangeeft waarom de medewerker niet in staat is zich fietsend of lopend te verplaatsen op site, of een verklaring van de leidinggevende met uitleg voor de reden van gebruik van toolcar of servicevoertuig.

Hierbij nogmaals de uitgangspunten voor het Moerdijkse voertuigenbeleid:

 • Auto’s worden buiten het terrein geparkeerd, iedereen verplaatst zich per fiets of te voet over site; werk je ten oosten van weg 7, dan parkeer je bij poort 1; werk je ten westen van weg 7, parkeer je bij poort 2. Hier zal met regelmaat controle op worden uitgevoerd.
 • Motoren blijven toegang houden en uiteraard medewerkers met valide medische redenen. Er kan gevraagd worden om een nieuwe medische verklaring.
 • Personen- of servicevoertuigen krijgen alleen toegang wanneer een digitaal formulier is ingevuld en gevalideerd. Uitzondering bij Prio werkzaamheden (via e-mail naar CVD/BW en security/passenadmin).
 • Alleen voertuigen die zijn voorzien van een ‘grijs’ kenteken worden toegelaten met als doel:
  • Vervoeren van materialen die niet per fiets of te voet te verplaatsen zijn.
  • Vervoeren van groepen personen van en naar een specifieke werklocatie op het terrein.
 • Voor het brengen van gebak, ordners etc. wordt geen uitzondering gemaakt; dit dient anders te worden georganiseerd door de ontvangende partij.
 • Geconsigneerden hebben in principe geen autotoegang; security zal toegang verlenen als het duidelijk is dat de persoon voor consignatie of alarmsituatie op de site moet komen.
 • Als je toestemming hebt gekregen voor autotoegang dan heb je een zichtbare parkeerkaart die af te halen is bij de receptie na terugkoppeling.
 • Bij misbruik van voertuigtoegang (bijvoorbeeld als motorrijder toch met je auto op site):
  • 1e overtreding betekent een waarschuwing (registratie via security en CVD wordt geïnformeerd)
  • 2e overtreding betekent permanente intrekking (registratie via security en CVD wordt geïnformeerd).

Mochten er toch nog vragen zijn, kun je je richten tot KLU-verkeermoerdijk@shell.com. Dank voor ieders medewerking!

De Verkeerscommissie